Home Brigády, přivýdělky Brigády Asistentka CEO konzultantská společnost Byzkids
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Asistentka CEO konzultantská společnost Byzkids

Praha
27. 6. 2016 - 11:21
Dohodou
Prodávající

Popis

Ahoj, do pražské kanceláře společnosti Pricewise hledáme novou kolegyni na pozici asistentky CEO, nejlépe studentku VŠ. Práce na částečný úvazek formou DPP.
Jsme mladá společnost s neformální a otevřenou kulturou. Jsme profesionálové, ale při práci se dokážeme bavit. Patříme mezi nejúspěšnější konzultantské firmy v Čechách a na Slovensku v oblasti stanovování cen.

Hledáme vhodnou osobu na jednu z klíčových pozic ve firmě. Asistentka má odpovědnost za zajištění hladkého chodu kanceláře a poskytuje podporu všem členům týmu. Je přímo podřízená Chief Happiness Officerovi a poskytuje také administrativní podporu pro HR aktivity. Jestli se při práci dokážeš bavit, pak jsi ta pravá osoba, kterou hledáme do našeho týmu!

Máš zájem? Na e-mailovou adresu DREAMJOB@PRICEWISE.SK, prosím, zašli svůj aktuální životopis v AJ a ČJ.

Parametry

Druh práce
administrativní
Obor činnosti
Brigády v kanceláři
Období
dlouhodobé
Vhodné spíše pro
dívky/ženy
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Požadavky: -studentka VŠ -komunikační dovednosti -dobré písemné i ústní vyjadřování -aktivní přístup k práci -spolehlivá osoba se smyslem pro humor :)
Nabízíme
Náplň práce: -zodpovědnost za chod kanceláře -výpomoc HR oddělení -organizace a zajištění firemních akcí -objednávání a evidence kancelářských i jiných potřeb -komunikace se správou budovy př. zajišťování nutných oprav či revizí -komunikace s účetní -zpracovávání podkladů pro mzdy

Vhodné i pro

Studenty

Asistentka CEO konzultantská společnost Byzkids

Zavřít Zavřít
Prodávající
Klára Fulková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!