Home Brigády, přivýdělky Brigády práce-z-domu-internet
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

práce-z-domu-internet

Dolní Podluží
19. 10. 2016 - 12:05
Dohodou
Kupující

Popis

Ještě stále nemáš práci, která by přes školní rok osvěžila tvou peněženku a přinesla by ti aspoň jako taký výdělek, kterým by si mohl / a financovat dlouhé páteční večery po škole? I by si nad prací přemýšlel / a, ale nevíš si představit docházet někde hodinu, strávit tam dalších 6 (například za pokladnou), a pak jít zničen domů či na Internát s tím, že tě ještě čekají povinnosti do školy?
Pracovat z domova je pro většinu lidí mnohem méně stresující, než pracovat z kanceláře. Když pracujete doma, šetříte čas a nervy, který byste ztratili dojížděním do práce a tlačením se v dopravních zácpách. Přinášíme ti pár tipů, jak si můžeš během školy jednoduše a vcelku rychle vydělat nějaké peníze z klidu internátového pokoje či domu. Znalost jednoho či více cizích jazyků se vám v budoucnu jistě vyplatí. No využít tyto znalosti můžete už i dnes. Pokud jste tedy na angličtině či francouzštině čí jiném jazyku poslední půlrok nespali s hlavou položenou na lavici… Cizí jazyk není podmínkou ale výhodou.

Parametry

Druh práce
obchodní
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
základní vzdělání student střední školy středoškolské bez maturity středoškolské s maturitou nástavbové/vyšší odborné vzdělání student vysoké školy vysokoškolské I. stupně vysokoškolské II. stupně postgraduální zkušenost v vzdělávání nebo obchodu nejsou podmínkou- vše Vás naučíme - komunikativní osobnost, příjemné vystupování - zodpovědnost, schopnost týmové práce - pozitivní osobnost! – nejdůležitější je pro nás přátelská atmosféra v našem týmu na kterou klademe velký důraz.
Nabízíme
Mezinárodní kancelář SWiGU se sídlem v Praze – hledá do svého týmu nové kolegy na pozici Konzultanta – zprostředkování informací o dopravě 21. století. Kandidátům bez zkušeností z oboru poskytneme ucelený systém zaškolení a postupného vzdělávání. Zkušeným Konzultantům nabízíme kariérní postup na manažerské pozice nově otevíraných týmů. K dispozici je bezplatně zázemí, výhody systém provize a benefitů, přátelských kolektiv a téměř rodinná atmosféra. Hledáme a chceme podpořit komunikativní, pozitivně naladěné lidi, kteří mají chuť na sobě pracovat a dát do práce 100% s cílem stát se profesionálem ve svém oboru. dobrá NÁLADA, přátelský KOLEKTIV - systém školení – SWiGU Akademie - marketingová podpora ZDARMA - žádné pravidelné poplatky kanceláři!

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

práce-z-domu-internet

Zavřít Zavřít
Kupující
Petr Chalupa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!