Home Brigády, přivýdělky Brigády Chcete si přivydělat?
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chcete si přivydělat?

Celá ČR
2. 12. 2016 - 18:52
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízím možnost výdělečné činnosti z domu, vhodné i jako přivýdělek nebo brigáda. Pro podrobné informace pište na e-mail :)

Jedná se o montáž (skládání) součástek do různých zařízení, případně kompletaci ozdobných a upomínkových předmětů pro zahraniční firmy. Druh výrobku záleží na momentální poptávce. Kompletní činnost je možné vykonávat přímo z domova nebo v domácích dílnách. Vaše práce bude jen samotné skládání jednotlivých součástek. Všechny potřebné části a nástroje Vám budou průběžně dodávány v množství, které zvládnete a sami si určíte. Dodávka probíhá poštou a poštovné je hrazeno zpětně, vždy s výdělkem. Odbyt zhotovených výrobků je zajištěn u stálých či nových zákazníků nebo v obchodní síti odběratelem. Nebude tedy od Vás vyžadována žádná distribuce ani prodej!

Parametry

Druh práce
manuální
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Požadujeme
U všech typů domácí výroby, kde se zasílají pracovníkům součástky ke kompletaci, je od dodavatele žádána záloha za poskytnutí těchto součástek. U domácí práce není možné kontrolovat pracovníky přímo na pracovišti jako v běžných dílnách a výrobní materiál je nutné zasílat nebo rozvážet k jednotlivým domácím výrobcům. Tím vzniká určité riziko, proto je vždy žádána tato záloha.
Nabízíme
Domácí pracovník obdrží odměnu vždy za počet zhotovených kusů, které projdou kontrolou a odpovídají normě. Záleží pouze na Vás, kolik těchto předmětů a v jakém čase zhotovíte, jejich počet není omezen. Např. u kompletace součástek je výdělek přibližně 120,-Kč za jeden složený (zkompletovaný) kus. Po zapracování lze zhotovit 1 až 2 výrobky za hodinu. Pokud zvládnete zkompletovat 125 kusů za měsíc, Váš výdělek bude činit 15.000,-Kč! Jeho výše záleží na Vaší iniciativě a času, který chcete této samostatné výdělečné činnosti věnovat. Práci lze vykonávat jako hlavní činnost, je vhodná i jako přivýdělek při zaměstnání, pro nezaměstnané, důchodce, matky na MD a studenty.

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské

Chcete si přivydělat?

Zavřít Zavřít
Prodávající
Romana Svobodova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!