Home Brigády, přivýdělky Brigády Piš články pro Kempy-chaty.cz a vydělávej
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Piš články pro Kempy-chaty.cz a vydělávej

Celá ČR
12. 9. 2019 - 18:34
Dohodou
Prodávající

Popis

Rád píšeš o cestování, kempování, stanování, nebo máš spoustu zážitků z dovolené o které se chceš podělit? Tak pojď psát pro nás a vydělávej. U každého článku se zobrazují reklamy v podobě článků, za které můžeš inkasovat i ty a to ne jednorázově, ale po každé. Čím více článku napíšeš, tím víc vyděláš, je to jednoduché.. Tak proč vkládat články, příspěvky, či svoje zážitky jinde, když to můžeš dělat u nás a ještě za to budes pravidelně dostávat peníze.. :)

Parametry

Druh práce
administrativní
Obor činnosti
Brigády na doma
Požadujeme
uveřejňuj jen originální obsah pamatuj, že fotky, které přidáš do článku musejí být tvým vlastnictvím (autorská práva) piš články na téma: cestování, turistika, kempování, lyžování, cyklistika, Outdoor, zážitky z dovolené, turistické zajímavosti, Karavanismus a jiné musíš psát česky, nebo slovensky můžeš vkládat i tématické videa s popisky (Video musí být sdílené Iframe)
Nabízíme
tvoje provize ze zaplacených reklam u článků může být až 50% z celkové částky (zaplacené reklamy) největší výhoda je, že každý článek vydělává opakovaně, proto zde mluvíme o paušálním příjmu každý měsíc navíc v případě domluvy můžeš do každého článku vložit i zpětný odkaz na jiný web ;)

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Piš články pro Kempy-chaty.cz a vydělávej

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marek Mišutka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!