Home Brigády, přivýdělky Brigády v zahraničí HLEDAME AUPAIR - FRANCIE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HLEDAME AUPAIR - FRANCIE

Zahraničí
28. 11. 2019 - 22:28
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme slečnu do 30 let, vyrovnané povahy, s kladným vztahem k dětem a k domácím pracím do Česko-francouzské rodiny na franc-lucemburské hranici (Mondorff).
Požadujeme: řidičský průkaz (B), zkušenost s dětmi, základní znalost francouzštiny a čistý trestní rejstřík.
Hlavní náplní je postarat se o tři děti: Agathe 8, Matthis 5 a Raphaëlle 2 roky. Vyzvednout je z jeslí a z družiny, hrát si, vykoupat je, dát jim najíst. Nabízíme aupair smlouvu(podle franc.zákona stagiaire aide familial étranger, hrazené zdravotní pojištění, pojištění odpovědnosti,stravu, ubytování, auto+ pojištění, kapesné 400 euro/měs za 35h práce týdně, volno skoro každé školní prázdniny a volný čas na studováni franc.jazyka v jazykové škole v Lucemburku městě.
Hledáme někoho alespoň na 6 měsíců nebo nejlépe do konce školního roku. Nástup ihned. Pošlete prosím krátký životopis /motivační zprávu na adresu radka_bohacova@hotmail.com. Konkrétní informace ráda doplním při osobním spojení +352 691285257.

Parametry

Druh práce
jiná
Obor činnosti
Au-pair
Geografická oblast
Evropa
Stát
Francie
Vhodné spíše pro
dívky/ženy
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Požadujeme: řidičský průkaz (B), zkušenost s dětmi, základní znalost francouzštiny a čistý trestní rejstřík.
Nabízíme
Nabízíme aupair smlouvu (podle franc.zákona stagiaire aide familial étranger), hrazené zdravotní pojištění, pojištění odpovědnosti, stravu, ubytování, auto+ pojištění, kapesné 400 euro/měs za 35h práce týdně, volno skoro každé školní prázdniny a volný čas na studováni franc.jazyka v jazykové škole v Lucemburku městě.

HLEDAME AUPAIR - FRANCIE

Zavřít Zavřít
Prodávající
Radka Bohacova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!