Home Brigády, přivýdělky Brigády Potřebuji jednorázovou výpomoc s Android telefonem (CAT41)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Potřebuji jednorázovou výpomoc s Android telefonem (CAT41)

Praha
22. 9. 2020 - 14:39
Dohodou
Prodávající

Popis

Už několik let mě štve, že se mi mnohonásobně duplikují kontakty na telefonu (CAT S41, Android 8.0). Někdy se synchronizují s Yahoo a Google a postupně jich tam mám od každého spoustu. Přitom když kontakt vyvolám, 9 z 10ti mi nenabízí číslo k volání nebo mi nabídne jen volání přes Skype. Pak musím složitě kopírovat číslo a vkládat ho do telefonovací záložky a pak teprve vytáčet. Hledám někoho, kdo mi v tom v podstatě na počkání nebo při nějaké delší schůzce u oběda nebo u večeře udělá pořádek a vysvětlí proč se to tak děje, abych už měl konečně klid. Nehledám žádného amatéra, který to bude zkoumat a zkoušet co se s tím dá udělat (to bych mohl sám), ale někoho, kdo tomu opravdu rozumí, je to pro něj brnkačka a je z Prahy a může mi to třeba za 1500 Kč dát do pořádku.

Parametry

Druh práce
jiná
Obor činnosti
Brigády v IT, programování
Období
jednorázové
Odměna v Kč/h
500
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Někoho, kdo velmi rozumí chování Androidu a synchronizaci s různými adresáři. Nechci se scházet s někým, kdo v tom bude tápat jako já. Doslova hledám někoho, kdo je absolutně doma v problematice dat v adresáři v Androidu a jeho synchronizaci se vším možným.
Nabízíme
Podle toho jak to bude složité. Když se to vyřeší při dvouhodinové nebo podobně dlouhé schůzce, tak třeba 1500. Nebo dle dohody.

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Zdravotně postižené

Potřebuji jednorázovou výpomoc s Android telefonem (CAT41)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aleš Staněk
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!