Home Brigády, přivýdělky Brigády Německá firma hledá
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Německá firma hledá

Celá ČR
22. 7. 2019 - 21:20
Dohodou
Prodávající

Popis

Spolupráce je s Německou firmou PM International Ag. Firma působí v oblasti zdraví, zdravého životního stylu, krásy a sportu. Firma založená v roce 1993 působící v 36 zemích a hledá obchodní partnery pro vstup na český, slovenský i ukrajinský trh.

Firmám: Pokud Vaše firma obsluhuje klienty (kadeřnictví, salón krásy, fitness apod.), nabídka Vám umožní rozšířit nabídku zboží a mít dodatečný zisk.

Parametry

Druh práce
obchodní
Obor činnosti
Ostatní brigády a přivýdělky
Období
dlouhodobé
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Pokud plánujete začít podnikat, ale nevíte jak, nemáte vyhovující zdroje nebo zkušenosti, tak je právě teď nabídka FitLine– nejlepší možnost začít vlastní byznys! Pokud potřebujete jen přivýdělek k mateřské dovolené, k důchodu nebo k zaměstnání – jednoduchý prodej je určen právě Vám.
Nabízíme
Možnost pracovat dle svých vlastních časových možností Práce z domova Podpora společnosti, ale i rakouských kolegů Neomezený zisk a potenciál - záleží jenom na Vaší aktivitě a úsilí Výplata v eurech vždy k 15. dni na Váš účet --------------------------------------- BENEFITY: 20 – 30 % provize při prodeji samotných produktů 10% provize za zřízení tzv. autoshipu - registrace nového partnera 6 dalších motivačních ohodnocení dle výkonu Placený leasing nového vozu BMW* řady 1-7 - po 5 letech je vůz Váš 50% příspěvek na německé důchodové spoření až do výše 1250 euro* Placenou dovolenou v rámci propagace* - luxusní destinace (Bali, Brazílie, Dubai, Mauricius atd...) (*dle pozice v marketingové plánu)

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Německá firma hledá

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Gabera
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!