Home Brigády, přivýdělky Brigády Hlavní Recepční Fitness/Wellness Václavák
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hlavní Recepční Fitness/Wellness Václavák

Hlavní město Praha
1. 11. 2019 - 10:28
Dohodou
Prodávající

Popis

Fitko Václavák - fitness, sauna, masáže, solária, kadeřnictví, kosmetika, prodlužování řas, barbershop, obědy, krabičková dieta. To vše u nás nabízíme a hledáme milou, komunikativní a zodpovědnou kolegyni, která bude koordinovat vše z recepce (nebo kolegu). Postará se s úsměvem o všechny potřeby našich klientů, bude jí bavit organizovat, obsluhovat, vyřizovat a nebude jí vadit přejít občas do angličtiny. Na naší recepci se nudit nebudete a po práci si můžete užívat všech benefitů, které nabízíme.

Parametry

Druh práce
administrativní
Obor činnosti
Brigády v prodejnách, v obchodech
Období
sezónní
Min. věk brigádníka
23
Požadujeme
Pracovitost, zodpovědnost, pečlivost, komunikativnost, pozitivní charakter, angličtinu a češtinu. Sportovního ducha, zdravý životní styl, zkušenosti s prací (jakoukoliv). Pokud máte reference - velká výhoda.
Nabízíme
Rozmanitou práci v hezkém prostředí, zodpovědnost, seberealizaci, samostatnost, hodně nových zkušeností, spolupodílení se na chodu celého centra, prostor pro nápady a vylepšení. Skvělé spolupracovníky a zajímavé klienty. Bohatý benefit program na všechny nabízené služby. Flexibilní směny dle vašich časových možností.

Vhodné i pro

Studenty
Maminky na mateřské

Hlavní Recepční Fitness/Wellness Václavák

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aniko Špičková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!