Home Brigády, přivýdělky Brigády Pomocné stavební práce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pomocné stavební práce

Velké Bílovice
22. 3. 2017 - 13:04
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme pomocníka na stavbě a při rekonstrukci střech především v tesařství, pokryvačství a klempířství. Místo výkonu ve Velkých Bílovicích a okolí, okres Břeclav. Požadujeme práci ve výškách a fyzickou zdatnost, vlastní auto výhodou. Hlavní činností bude demontáž, nakládání kontejneru, příprava, podávání materiálu a asistence při montáži. Flexibilní pracovní doba dle dohody, přibližně 80 - 100 hodin měsíčně. Základní hodinová mzda 100 Kč v hotovosti, vyplacena jednou týdně. V případě motivace při práci, samostatnosti, manuální zručnosti a obsluhy elektrického nebo motorového nářadí, může být základní hodinová mzda navýšena. Kontakt: Martin Kachyňa, Velké Bílovice, tel: 774 740 741, email: stavitelstvi@mk-stavebnifirma.cz

Parametry

Druh práce
manuální
Obor činnosti
Brigády ve stavebnictví
Období
dlouhodobé
Odměna v Kč/h
100
Vhodné spíše pro
kluky/muže
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Hledáme pomocníka na stavbě a při rekonstrukci střech především v tesařství, pokryvačství a klempířství. Místo výkonu ve Velkých Bílovicích a okolí, okres Břeclav. Požadujeme práci ve výškách a fyzickou zdatnost, vlastní auto výhodou. Hlavní činností bude demontáž, nakládání kontejneru, příprava, podávání materiálu a asistence při montáži.
Nabízíme
Flexibilní pracovní doba dle dohody, přibližně 80 - 100 hodin měsíčně. Základní hodinová mzda 100 Kč v hotovosti, vyplacena jednou týdně. V případě motivace při práci, samostatnosti, manuální zručnosti a obsluhy elektrického nebo motorového nářadí, může být základní hodinová mzda navýšena.

Pomocné stavební práce

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Kachyňa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!