Home Brigády, přivýdělky Brigády Operátor zákaznické linky na DPP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Operátor zákaznické linky na DPP

Brno
17. 8. 2018 - 10:11
Dohodou

Popis

Naše firma provozuje prémiové e-shopy s pneumatikami a ručním nářadím. Jsme úspěšní, neustále rosteme, a proto hledáme nové kolegy a kolegyně, kteří se nebojí každodenní komunikace s našimi zákazníky.

Parametry

Druh práce
administrativní
Obor činnosti
Brigády v kanceláři
Období
sezónní
Odměna v Kč/h
100
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
- Nebojíš se mluvit s lidmi, zvládáš alespoň základy angličtiny a umíš si dohledat informace. - Tvůj rodný jazyk je buď čeština, slovenština nebo maďarština? Pojď k nám. - Bez problému přeložíš kratší texty. - Samozřejmě tě zaškolíme na naše náklady a další zajímavé vzdělávání tě čeká. Budeme rádi, když se chceš vzdělávat a rozvíjet se. - Zvládneš standardní práci na PC (ideálně MS Office, Google aplikace výhodou) Je jedno, jestli jsi právě dokončil SŠ, nebo máš už nějaké zkušenosti. Pokud ses našel ve výše uvedených bodech, přijď za námi. Budeme samozřejmě rádi, když budeš mít za sebou i nějakou praxi, ale rozhodně to není podmínka. Každý z nás někde začínal a my ti tu šanci rádi dáme.
Nabízíme
- Smlouvu na dohodu o provedení práce - Příjemné pracovní prostředí v hezkých a především klimatizovaných kancelářích - Vždy dobrou kávu na mlýnku a ovoce v miskách - Relax room plný her (ping pong, kulečník, fotbálek) - A hlavně samostatnou a různorodou práci v mladém a přátelském kolektivu, který se baví i po práci. - 100 - 120 Kč za hodinu.

Vhodné i pro

Studenty
Maminky na mateřské

Operátor zákaznické linky na DPP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Veronika Grebeníčková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!