Home Brigády, přivýdělky Brigády Redaktor/ka internetového portálu (copywriting)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Redaktor/ka internetového portálu (copywriting)

Brno
24. 2. 2020 - 17:34
Dohodou
Prodávající

Popis

Už třetím rokem provozujeme úspěšný portál Arecenze.cz, chystáme se s ním do zahraničí a zakládáme nový startup Vybero.cz. Proto hledáme nové kolegy, kteří nám budou pomáhat zlepšovat to, jak lidé v ČR i zahraničí na internetu vybírají produkty.

Hlavní náplní bude tvorba článků věnovaných srovnání různých produktů, kde budete lidem radit s výběrem a svými doporučeními popisovat vlastnosti, výhody a nevýhody jednotlivých produktů nebo služeb. S žádnými produkty nemusíte mít zkušenost, vše jsme schopni vás naučit, hlavně je nutná ochota se chtít učit. Součástí je i administrativní práce s interním systémem, do kterého budete články přidávat a publikovat na web.

Nejedná se o práci na dálku. Chceme abyste s námi primárně pracovali v kanceláři v centru Brna a byli součástí týmu, a to aspoň 20 hodin týdně. Nemáme stanovenou pevnou pracovní dobu, občas si bereme homeoffice a celkově dáváme spíše na pracovní svobodu a oceníme samostatnost při plnění úkolů.

Parametry

Druh práce
administrativní
Obor činnosti
Brigády v kanceláři
Období
dlouhodobé
Odměna v Kč/h
130
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Hledáme kolegu, který - chce svými články pomáhat statisícům lidí měsíčně s výběrem - produktů - má zkušenosti s psaním, alespoň na akademické úrovni - má perfektní písemný projev v českém jazyce - má čas minimálně 20 hodin týdně - je samostatný, zodpovědný - chce si nastavovat režim práce sám podle sebe - se chce stát součást rostoucího týmu - nepotřebuje neustálé vedení a vyhovuje mu svobodná pracovní kultury - odměnu 130 Kč/hod a pravidelně rostoucí podle získaných zkušeností
Nabízíme
- prostor pro růst v mladé firmě kde má každý slovo - práci v samém centru Brna - velkou svobodu a možnost rozvrhnout si práci dle sebe - možnost školení v různých oblastí - startupové prostředí a mladý kolektiv - spolupráci na DPP, nebo DPČ, v případě oboustranné spokojenosti i zkrácený, nebo hlavní pracovní poměr - kávu z nejlepšího kávovaru dle výběru redakce:)

Vhodné i pro

Studenty

Redaktor/ka internetového portálu (copywriting)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jakub Havelka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!