Home Brigády, přivýdělky Brigády 15.000,- jednorázově za 2 dny?
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

15.000,- jednorázově za 2 dny?

Praha
15. 2. 2019 - 15:13
15 000 Kč
Prodávající

Popis

Potřebuješ si vydělat 15.000,- Kč jednorázově za 2 dny s jistotou?

Jsi milá, usměvavá, štíhlá a fajn slečna 18-25 let?
Máš problém a potřebuješ si rychle a diskrétně i jen jednorázově vydělat 15.000,- a více, a to vše jen za 2 dny?
Hned dnes nebo zítra potřebuješ rychle peníze?

Dáme si nezávazné kafé, když se oboustranně domluvíme, vyděláš si hned 5.000,- Kč na ruku za 2-3 hodiny, vyzkoušíš si to nezávazně být placenou milenkou, a pak se sama rozhodneš, jestli si to chceš zkusit s dalšími - během 2 dnů na bytečku s holkama máš jistotu a garanci dalších 10.000,- Kč a více na ruku pro Tebe...

Není nutné tu být celé 2 dny - kdykoliv by jsi zjistila, že to nezvládáš, tak samozřejmě v tu minutu můžeš skončit a odejít s vydělanými penězmi.

Nabídka garance 15.000,- za 2 dny je pouze pro slečny, které ještě nikdy nepracovaly v oboru erotiky!

Pokud jsi v erotice již pracovala nebo pracuješ a jsi také štíhlá a milá slečna 18-25 let - máš zde garanci a jistotu 5.000,- DENNĚ na první 3 dny na vyzkoušení si toho, že to u nás funguje, a pak uvidíš sama, jestli zde budeš chtít s námi zůstat i dále.


Máš zájem a nejsi z Prahy?
Není problém sem přijet, je to tu vše i s ubytováním - dojedeš v klidu do Prahy, domluvíme se, a pokud se rozhodneš si to zkusit, zůstaneš zde včetně zajištěného přespání. ;-)


Nestyď se být luxusní placenou milenkou, nikdo se nedívá na to, odkud máš peníze, každého jen zajímá, jestli peníze máš...

Dáme nezávazné kafčo v Praze blízko u metra v kavárně a sama se rozhodneš, jestli do toho jdeš a nebo ne. Za zkoušku nic nedáš. ;-)

Vše je na Tobě - máš-li zájem, napiš mi nezávazně nejlépe na mail s telefonním kontaktem nebo pošli přímo SMS, ozvu se. Zavolej nebo napiš a nezávazně se domluvíme!

Zavolej !
Budeš spokojená!


Mobil: 702 961 063

Parametry

Druh práce
jiná
Obor činnosti
Focení, filmování, modeling
Vhodné spíše pro
dívky/ženy
Požadujeme
Potřebuješ si vydělat 15.000,- Kč jednorázově za 2 dny s jistotou? Jsi milá, usměvavá, štíhlá a fajn slečna 18-25 let? Máš problém a potřebuješ si rychle a diskrétně i jen jednorázově vydělat 15.000,- a více, a to vše jen za 2 dny? Hned dnes nebo zítra potřebuješ rychle peníze? Dáme si nezávazné kafé, když se oboustranně domluvíme, vyděláš si hned 5.000,- Kč na ruku za 2-3 hodiny, vyzkoušíš si to nezávazně být placenou milenkou, a pak se sama rozhodneš, jestli si to chceš zkusit s dalšími - během 2 dnů na bytečku s holkama máš jistotu a garanci dalších 10.000,- Kč a více na ruku pro Tebe... Není nutné tu být celé 2 dny - kdykoliv by jsi zjistila, že to nezvládáš, tak samozřejmě v tu minutu můžeš skončit a odejít s vydělanými penězmi. Nabídka garance 15.000,- za 2 dny je pouze pro slečny, které ještě nikdy nepracovaly v oboru erotiky! Pokud jsi v erotice již pracovala nebo pracuješ a jsi také štíhlá a milá slečna 18-25 let - máš zde garanci a jistotu 5.000,- DENNĚ na první 3 dny na vyzkoušení si toho, že to u nás funguje, a pak uvidíš sama, jestli zde budeš chtít s námi zůstat i dále. Máš zájem a nejsi z Prahy? Není problém sem přijet, je to tu vše i s ubytováním - dojedeš v klidu do Prahy, domluvíme se, a pokud se rozhodneš si to zkusit, zůstaneš zde včetně zajištěného přespání. ;-) Nestyď se být luxusní placenou milenkou, nikdo se nedívá na to, odkud máš peníze, každého jen zajímá, jestli peníze máš... Dáme nezávazné kafčo v Praze blízko u metra v kavárně a sama se rozhodneš, jestli do toho jdeš a nebo ne. Za zkoušku nic nedáš. ;-) Vše je na Tobě - máš-li zájem, napiš mi nezávazně nejlépe na mail s telefonním kontaktem nebo pošli přímo SMS, ozvu se. Zavolej nebo napiš a nezávazně se domluvíme!
Nabízíme
Zavolej ! Budeš spokojená!

Vhodné i pro

Studenty
Maminky na mateřské

15.000,- jednorázově za 2 dny?

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alenka Milá
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!