Home Brigády, přivýdělky Brigády Zaručený nenáročný přivýdělek
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zaručený nenáročný přivýdělek

Celá ČR
17. 4. 2018 - 18:29
Dohodou
Prodávající

Popis

Chcete si přilepšit k platu, důchodu, ke studiu nebo k mateřské?Mám pro Vás přivýdělek se spravedlivým systémem odměňování, kde pracujete převážně na PC. Maminky mohou efektivně pracovat, zatímco jejich děti spí, hrají si nebo jsou ve školce. Jestli máte hodinku denně čas na PC, tak si právě díky tomu začněte vydělávat!! Pracujete v době, kdy vy máte čas.
Ptáte se kolik? Začnete pomalu od 500kč, ale už za půl roku můžete mít vyšší příjem.Po skončení mateřské se nemusíte obávat, že nenajdete práci. Výhody pro vás jsou nezávazná registrace, nákup produktů se slevou 23%, různé akce, dárky, katalogy zdarma…ROZHODNUTÍ JE JEN NA VÁS!!
Nabízím jen ověřený přivýdělek, který sama dělám, už v prvním měsíci jsem měla úspěch a ten stále stoupá. Proč chodit do práce nebo na brigády, když u této firmy si můžete vydělávat z pohodlí domova a jste svým vlastním pánem.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry

Druh práce
obchodní
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Vhodné spíše pro
dívky/ženy
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Aktivní přístup Komunikaci Solidní jednání Vaši chuť být týmovým hráčem
Nabízíme
Pomoc s prodejem Online školení Podpůrné Facebook skupinky Možnost přivýdělku či hlavního příjmu z pohodlí Vašeho domova Objednávat můžete, jak často chcete, za kolik chcete Zboží bude dovezeno vždy přímo až k vám domů Vynikající produkty za příznivé ceny Katalog zdarma ode mne Další 2 katalogy zdarma za 1.objednávku Při každé další objednávce 1 katalog zdarma Možnost objednání vzorků na vyzkoušení, katalogů, vizitek Různé akce v každém dvou-měsíčním katalogu Dárky za zvýhodněné ceny za nákup produktů v katalogu Dárky od firmy zdarma pro nováčky za splnění lehkého startu s objednávkou min.100b po dobu 3.měs Bonusy od firmy za vaši snahu.....

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Zaručený nenáročný přivýdělek

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nicol Šebková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!