Home Brigády, přivýdělky Brigády Jednoduchý a ověřený přivýdělek z domova
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Jednoduchý a ověřený přivýdělek z domova

Celá ČR
10. 8. 2016 - 21:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Chybí Vám peníze v rozpočtu nebo si jen chcete přilepšit k mateřské, důchodu, platu či studiu? Jste schopni najít si denně čas na PC? Pak můžete pracovat doma, v době, kdy se Vám to hodí.

Začněte pomalu, vydělejte svou první pětistovku a podle Vaší snahy a píle můžete mít během měsíců i několik tisíc měsíčně navíc. Jste-li svědomití, budete mít i stabilní příjem dál, třeba po skončení mateřské. Pracovat můžete i jako hlavní příjem.

Prosím jen vážné zájemce, ty, kteří chtějí pracovat a i začít i něco nového. Sama si vydělávám a doporučuji pouze a jen z vlastní zkušenosti a píle.

Neslibuji nikomu horentní sumy hned na začátku, ale časem solidní přivýdělek dle odvedené práce. Bez poplatků za registraci k firmě.

Parametry

Druh práce
jiná
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Požadujeme
Příjemné lidi rozhodně bez předsudků k jakékoliv práci, základní znalosti práce na PC, internet, chuť pracovat a nečekat, až něco spadne samo do klína, sebedisciplina, rozhodně milé jednání, chuť spolupracovat, čas na práci dle Vašich možností (ideálně 1-3 hodiny denně). Maminky mohou pracovat, když děti spí, jsou ve školce atd. Pracujte tehdy, kdy se Vám to hodí a čas využijte k vydělávání. Rádi přivítáme i nové kolegy.
Nabízíme
Práce online, zázemí mezinárodní firmy fungující stabilně v ČR již 2 roky, vypracovaný marketingový systém, odpovídající ohodnocení dle píle a chuti do práce, maximální týmová podpora, průběžná online školení aj.

Jednoduchý a ověřený přivýdělek z domova

Zavřít Zavřít
Prodávající
Radka Hladíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!