Home Brigády, přivýdělky Brigády Brigáda
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Brigáda

Celá ČR
9. 5. 2017 - 18:54
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme šikovnou asistentku s praxí – na dovolávání klientů

Hledáme šikovnou obchodní asistentku, s praxí v telemarketingu a obchodním jednání po telefonu, na dovolávání klientů na reklamu. Pan Mgr. Roman Machura (v přátelích) by dělal předvolávače, tedy by obvolával firmy na nabídku reklamy, a ty firmy, které by řekly ANO, že mají zájem se bavit o nabídce, tak ty by některá z Vás už jen pohodlně dovolávala.
Na jednoduchou činnost prodejce internetové reklamy s možnými příjmy hledáme obchodní asistentku. Plánovaná odměna za práci už s předjednanými klienty bude až 600,- Kč / hod. Při práci 1 hod. denně tedy 20 hod. měsíčně odměna asi 5.000,- Kč až 12.000,- Kč. Záleží už na Vaší obchodní dovednosti.
* Reklama se prodává firmám.
*Splatnost odměny do měsíce, žádné dlouhé čekání na peníze. *Práce podložená řádnou smlouvou.
*Reklama s možnými realitními příjmy je úplná novinka na českém trhu, i ve Švýcarsku byla tato reklama již hodnocena jako obchodně velice zajímavá. Chytrým českým lidem se tento nápad líbí.
*Potřebujeme ženy, které mají čas cca 1 hod. v době od 9.00 hod. do 18.00 hod. Na práci pro nás je potřeba mít čas alespoň 1. hod. denně v pracovní dny.
*Velice děkujeme za Vaše pochopení. Vyhovujete těmto požadavkům? Máte předběžný a nezávazný zájem o více informací k této práci?

Parametry

Druh práce
obchodní
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Min. věk brigádníka
20
Požadujeme
Trochu času ,PC,mobil a internet.
Nabízíme
Proškolení

Brigáda

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vladimira Kosová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!