Home Brigády, přivýdělky Brigády Práce z domu u švýcarské firmy WellU
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Práce z domu u švýcarské firmy WellU

Celá ČR
16. 4. 2018 - 15:50
Dohodou
Prodávající

Popis

Jste nezávislý/á a chcete mít flexibilní pracovní dobu? Rád/a pracujete s lidmi? Hledáte práci na plný úvazek, přivýdělek nebo brigádu? Staňte se obchodním partnerem WellU.

S WellU si můžete z pohodlí domova vydělat nemalý finanční obnos. Nabízíme až 6 druhů příjmu. Vhodné i pro maminky na mateřské dovolené a studenty. Není omezeno věkem.

WellU je progresivní firma, která se na českém trhu objevila teprve nedávno. Představuje revoluci ve vývoji kosmeceutik, doplňků stravy a peptidových drinků.

Od samého začátku vsadili zakladatelé WellU především na kvalitu nabízených značek. A to ve světovém měřítku. Pečlivě vypracované receptury zajišťují, že naše tři značky - Larens, Nutrivi a Slimfood jsou synonymem kvality.


Pokud vás naše nabídka zaujala, ozvěte se pro více informací na email wellustyl@seznam.cz nebo se zaregistrujte na stránce https://wellustyl.wellu.eu/.

Parametry

Druh práce
obchodní
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Požadujeme
Komunikativního, otevřeného a zapáleného člověka. Nemáme žádné požadavky na dosaženou úroveň vzdělání a věk. Zkušenosti v obchodní sféře výhodou.
Nabízíme
Flexibilní pracovní dobu, finanční nezávislost, odborné vedení úspěšných manažerů a účast na vzdělávacích seminářích a kongresech firmy. Od dosažení úrovně vice director služební auto a další odměny, například v podobě dovolené snů v Dubaji.

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské

Práce z domu u švýcarské firmy WellU

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!