Home Brigády, přivýdělky Brigády Práce pro německou společnost PM International AG
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Práce pro německou společnost PM International AG

Celá ČR
5. 10. 2019 - 13:42
Dohodou
Prodávající

Popis

Tuto práci dělám společně se svou ženou od 12/18. V 03/19 jsme aktivně začali pracovat a nabízet produkty FitLine, které se staly součástí našeho každodenního života a nyní si jen těžko dokážeme představit, že bychom byli bez nich. Produkty nám pomáhají nejenom po zdravotní stránce, ale také se cítíme skvěle, hubneme, máme více energie a celkově je náš život šťastnější. Vezměte si to, známe se od 15 let a jsme spolu každý den, 24 hodin denně a prakticky se vůbec nehádáme. Po 10 letech jsme si dopřáli svatbu našich snů a nyní začínáme budovat zázemí pro rozšíření naší rodiny. S firmou PM-International AG jsme trefili do černého! Kde jinde si můžete vytvořit svoje vlastní podnikání, které Vám bude každý měsíc generovat peníze? Můj nejlepší kamarád a náš rodinný přítel Jürgen (25 let) začal spolupracovat s PM před 5 lety. V té době jsem pracoval v Rakousku jako dělník. Když jsem jej v prosinci 2018 znovu potkal, nestačil jsem se divit. Po 5 letech je na pozici SP (Silver Presidents Team) v marketingovém plánu, jezdí v novém BMW X5 - plně placeným firmou a nyní v 03/2019 dostavěl svůj nový dům, a to bez hypotéky!!! Jen pro zajímavost, váš plat na této pozici se bude pohybovat v rozmezí 16 000 - 20 000 euro! Nevěříte? Se svojí ženou jsme oba dva na pozici SM (Sales Manager) a naše společná výplata za 04/2019 byla 1 494 euro (+- 37 500 Kč), a to pracujeme z domova! Zde je krásné, že si zároveň při vaší práci generujete (budujete) stálou klientelu zákazníku a Váš příjem tak neustále roste, s každým novým měsícem. FitLine je něco úžasného, co byste si neměli nechat ujít! Německá společnost založena roku 1993. Marketingový plán schválen vrchním soudem ve Frankfurt od roku 2011. Německá kvalita a patentovaná technologie NTC! FitLine Vám dává možnost splnit si své sny!

V sekci Payout - výplata v eurech každý měsíc 734 + 760 = 1 494 euro = +- 37 500 Kč po druhém měsíci práce z domova

KONTAKT:

Sales Manager pro ČR a SK
Ing. Martina Havlová
603 439 630

PS: pouze telefonní kontakt!

Parametry

Druh práce
obchodní
Obor činnosti
Brigády na doma
Období
dlouhodobé
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Především loajalitu. Ochotu aktivně se podílet na marketingovém plánu. Práce možná i přes PC nebo osobním kontaktem se zákazníky.
Nabízíme
Možnost pracovat dle svých vlastních časových možností Práce z domova Podpora společnosti, ale i rakouských kolegů Neomezený zisk a potenciál - záleží jenom na Vaší aktivitě a úsilí Výplata v eurech vždy k 15. dni na Váš účet ----------------------------------------------------------------------------- BENEFITY: 20 – 30 % provize při prodeji samotných produktů 10% provize za zřízení tzv. autoshipu - registrace nového partnera 6 dalších motivačních ohodnocení dle výkonu Placený leasing nového vozu BMW* řady 1-7 - po 5 letech je vůz Váš 50% příspěvek na německé důchodové spoření až do výše 1250 euro* Placenou dovolenou v rámci propagace* - luxusní destinace (Bali, Brazílie, Dubai, Mauricius atd...) (*dle pozice v marketingové plánu)

Vhodné i pro

Studenty
Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Práce pro německou společnost PM International AG

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martina Havlová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!