Home Brigády, přivýdělky Brigády Pracovní příležitost pro šikovné ženy a dívky!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pracovní příležitost pro šikovné ženy a dívky!

Zlín
24. 2. 2016 - 15:59
Dohodou
Prodávající

Popis

Nebaví vás dosavadní práce, zdá se vám nudná a nezajímavá? Hledáte příjemnou brigádu, nebo práci kde si rychle a příjemně přivyděláte? Do krásného WELLNESS hotelu přijmeme sympatické a komunikativní slečny a ženy. Nabízíme práci tantra masérky(výdělky z masáže jsou vyplaceny ihned),servírky a barmanky. Servírky do krásné restaurace, barmanky do nočního tropického baru a masérky do masážního studia, kterým wellness hotel disponuje. Nemáte praxi ani v jednom oboru a chtěla by jste??? Zaručujeme vám,že v našem hotelu získáte praxi na všechny uvedené pozice a tím se dále profesně rozvíjet.
Stačí si jen vybrat, nebo klidně můžete pozice kombinovat a tím si zajistit vyšší výdělek.Pracovní doba dohodou. Ubytování vám poskytneme zcela zdarma a strava je zajištěna + bazén, vířivky, sauna, tenisový kurt a mnoho dalšího.
Máme zavedenou a příjemnou klientelu (páry, muži, ženy), která ocení šikovný a milí personál. Hotel se nachází nedaleko Zlína v krásné nedotčené přírodě s rodinnou a přátelskou atmosférou.Disponuje krásným naturistickým krytým bazénem. Neváhejte a kontaktujte nás!!! Nebudete litovat. Milý personál hotelu se na vás těší. :-)

Parametry

Druh práce
manuální
Obor činnosti
Společnice, tanečnice
Období
dlouhodobé
Odměna v Kč/h
60000
Vhodné spíše pro
dívky/ženy
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
příjemné vystupování, komunikativnost, spolehlivost, flexibilitu, chuť pracovně růst a rozvíjet se
Nabízíme
ubytování, strava, krásné pracovní prostředí, wellness(krytý bazén, vířivky,sauna), praxi (barman, číšník, masér), zajímavé platové ohodnocení, přátelský personál i klientela

Vhodné i pro

Studenty
Maminky na mateřské

Pracovní příležitost pro šikovné ženy a dívky!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Wellness Party Hotel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!