Home Brigády, přivýdělky Brigády v zahraničí TANTRA STUDIO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TANTRA STUDIO

Celá ČR
6. 5. 2018 - 20:06
Dohodou
Prodávající

Popis

Zavedené studio tantrických masáží uvítá nové kolegyňky a zájemkyně do týmu. Máš li přátelský a otevřený přístup, vztah k dotekům a tantrické úrovně intimity, která respektuje tvé hranice a zároveň by jsi si ráda přivydělala, pak se neobávej ozvat. Jedná se o perfektní alternativu k práci společnice, escortu aj. ero službám za stejně zajímavé finanční ohodnocení. Tato práce není omezená dokonalým vzhledem věkem ani zkušenostma.
Těším se na tvou odezvu.

Parametry

Druh práce
jiná
Obor činnosti
Ostatní brigády a přivýdělky
Geografická oblast
Evropa
Stát
Norsko
Odměna v Kč/h
1500
Vhodné spíše pro
dívky/ženy
Min. věk brigádníka
18
Požadujeme
Tvé zkušenosti v erotice se v tantře nevylučují a mohou být ve tvůj prospěch. Podle tvé šikovnosti nabízíme zaučení, ale ne vždy je nutné. Začátečnice jsou vítané, seznámíme tě s tantrickou etikou. Co je potřeba je přirozeně sympaticky vystupovat, tvou chuť cestovat, poznávat a stát se součástí českého přátelského kolektivu.
Nabízíme
Nabízíme individuální asistenci a podporou. Osobní přístup stejně jako možnost osobního růstu. Jedná se o útulné a z části domácké a udržované čisté a bezpečné prostředí. Ubytovani,inzerce,internet, pomucky k praci jsou k dispozici zdarma. Schopnost se domluvit v základních angličtině je výhodou ne podmínkou. Nadstandartní fin. ocenění. Možnost nastoupit ihned nebo po domluvě. Pokud tě nabídka zaujala, zažádej si a kontaktuj nás o více informací. Ozveme se obratem.

Vhodné i pro

Studenty
Maminky na mateřské

TANTRA STUDIO

Zavřít Zavřít
Prodávající
Iva Procházková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!